Financiële planning voor uw als ondernemer

Wie kan in de toekomst kijken? Toch kan ik als financieel planner u onafhankelijk te adviseren over uw financiële toekomst. Vanuit verschillende invalshoeken bekijken en bespreken wij uw huidige en toekomstige financiële situatie. We kijken naar de opbouw, het beheren en het overdragen van uw vermogen. En we zullen samen aandacht besteden aan uw persoonlijke positie in de toekomst.

De kracht van een goed financieel plan is om alle zaken die uw inkomen en vermogen beïnvloeden met elkaar te combineren. U krijgt van mij een duidelijk beeld over de voordelen, risico’s en kansen. Kortom, een financieel plan dat bij u past!

Een goed financieel plan beweegt mee

Wat gisteren goed was, kan vandaag een update vereisen! Wetgeving, belastingregels en ook uw privésituatie zijn steeds in beweging. Uw financieel plan onderhouden is dan ook noodzaak. Van Alten Advies zal daarom regelmatig het gesprek met u aangaan. Want u kent uw eigen wensen en situatie het best. Zo kunnen we samen uw financieel plan bijstellen en optimaliseren!

Bij het starten van een onderneming komt veel kijken. Een goed stappenplan helpt bij het inzichtelijk houden van het begin van je onderneming.

Ondernemen is leuk en moet dat ook blijven.

Bij het stoppen van je onderneming komt ook veel kijken. Een goed stappenplan helpt het stoppen van je onderneming ook inzichtelijk te houden.

Het overdragen van je onderneming komt aan op voorbereiding. Neem je tijd om je mogelijkheden te onderzoeken. Een klankbord voor je onderneming is je accountant. Een klankbord voor de periode na ondernemen in een financieel planner.

Als ondernemer heb je een bijzondere status als het gaat om je oudedag. Meestal heb je een vrijwillige keuze hoe je voor je oudedag wilt gaan zorgen. Dit is voor iedere ondernemer anders. Wat zijn de mogelijkheden?

Net als het zorgen voor je oudedag is het voor jezelf zorgen bij onverhoopte arbeidsongeschiktheid een vrije keuze. Onderzoek het risico, gevolgen en de kosten om het af te dekken. Laat je niet gek maken door wilde verhalen over prijs en dekking.