Privé-oplossingen

Het doel van schenken kan divers zijn. De één heeft als doel de vermogensbelasting te verminderen. De ander wil nú maatregelen treffen om de toekomstige erfbelasting voor de nabestaanden te verlagen. Weer een ander wil de (klein)kinderen jaarlijks extra financieel steunen of éénmalig een flinke financiële injectie geven om een huis te kopen.

Een woning is voor de meeste van ons meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het is een thuishaven waar je van wilt genieten, bepaalde comfort hebt en tot rust kan komen.

Zeker zijn van een onbezorgde oude dag willen we allemaal. Maar hoe ziet dat eruit? Wat is er voor nodig om straks een onbezorgde oude dag te hebben?

Wanneer je begint aan je carrière denk je er meestal nog niet zo over na hoe dat pensioen er in de toekomst uit moet gaan zien.

Je moet er niet aan denken dat je partner en kinderen bij een onverhoopt overlijden in de financiële problemen komen.

Zorg nú voor inzicht en oplossingen, zodat jullie met een gerust gevoel van het leven kunnen genieten

Wanneer je gaat samenwonen of trouwen breekt een drukke periode aan waarin van alles geregeld moet worden. Vergeet in alle drukte alleen niet om jullie samenlevingsvorm en gezamenlijke financiën op een rijtje te zetten. Zo voorkom je onaangename verrassingen op een later tijdstip.